Elske Doets - Keynote spreker voor het BDW

Elske Doets is naast eigenaar van Doets Reizen, initiator van de sociaal geëngageerde startup BuddyBold en tevens oprichter van de Young Lady Business Academy (YLBA), het gratis carrièreprogramma voor jonge vrouwen van 15 t/m 25 jaar. In welke hoedanigheid ze ook optreedt: steeds vallen haar onafhankelijke geest en de heldere blik op de toekomst van samenleving en economie opnieuw op. Vandaar dat invloedrijke tv-programma’s als Op1, WNL op Zondag en Nieuwsuur Elske graag uitnodigen. Een van haar kernopvattingen luidt dat een gelukkige, schone en succesvolle samenleving gebaat is bij (meer) vrouwen op sleutelposities. En dat verschillen tussen mensen niet afgedekt, maar gevierd moeten worden.Inmiddels schreef Elske drie opmerkelijke boeken, waarvan ‘De leeftijdloze samenleving’ (Atlas/Contact, 2023) de meest recente is. Waar ze verschijnt, ontstaat beweging. En verlegt ze op charmante en lichtvoetige wijze de aandacht van het meningsverschil naar de structurele oplossing; of het nu over duurzaamheid, gender equality, overconsumptie of vergrijzing gaat. Met een brede glimlach omschrijft Elske zichzelf wel eens als ‘herderlijk’: ‘Ik stimuleer mensen een richting te kiezen, want elke keuze is mijns inziens beter dan geen keuze.’

Lees meer »

Moniek van Balen-Uijen - lid van de Raad voor het BDW

Onze derde deelnemer voor de Raad van Advies & Inspiratie is bekend. Niemand minder dan Moniek van Balen-Uijen, voormalig bestuurder van de woningcorporatie UWOON. Met rond de 30 jaar ervaring in volkshuisvesting maakt Moniek de juiste persoon om haar kennis en ervaring in te zetten tijdens het Bestuurlijk Debat Wonen. 

Lees meer »

PE Punten

Tijdens het Bestuurlijk Debat Wonen kunt u ook PE punten behalen. Heeft u zich al aangemeld voor het Bestuurlijk Debat Wonen? 

Lees meer »