De aanmeldingen zijn geopend!

Gepubliceerd op 22 februari 2024 om 10:27

Beste Bestuurder,

 

De sector is volop in beweging

Als bestuurder realiseert u zich goed dat werken aan huisvesting neerkomt op het bouwen van iets dat groter is dan uzelf. Dit geldt met name bij het streven naar het organiseren van betaalbare huisvesting voor uw bewoners. Daarom nodigen wij u namens de *Raad van Advies & Inspiratie uit voor het Bestuurlijk Debat Wonen, dat zal plaatsvinden op 4 april op Kasteel de Vanenburg te Putten.

 

Draagt u bij aan een visie op de woonwijk van de toekomst?
Het debat concentreert zich op het ontwikkelen van zo'n visie, waarbij we starten vanuit het perspectief van uw klant, de bewoner, en streven naar woonwijken met een sterke sociale cohesie. Door middel van constructieve discussies beoogt dit debat de bestuurlijke daadkracht te verbinden.

 

Laat u inspireren en verkrijg nieuwe inzichten door de aanwezige **sprekers. Neem deel aan de discussies over diverse vraagstukken die tijdens deze bijeenkomst aanbod komen. Samen gaat u aan de slag met concrete praktijkdilemma's op lokaal niveau, in gesprek met niet alleen bestuurders maar ook huurders. We streven naar nieuwe inzichten in het huidige landschap van de corporatiesector en de gebouwde omgeving. Deze bijeenkomst bevordert een uitzonderlijke kruisbestuiving die gericht is op het aangaan van nieuwe samenwerkingsrelaties voor de toekomst.

 

Exclusief toegangsbeleid: vóór en dóór bestuurders

Vanwege het verdiepende en interactieve karakter van deze bijeenkomst zijn er beperkte deelnemers plaatsen beschikbaar.

 

Wilt u aanwezig zijn en meewerken aan een visie op de woonwijk van de toekomst? Meld u dan nu aan via www.bestuurlijkdebat.nl

 

We kijken ernaar uit u te verwelkomen op 4 april 2024 in de sfeervolle ambiance van Kasteel De Vanenburg te Putten!

 

PS: Bij deze bijeenkomst zijn PE-punten te behalen.

 

*Kwaliteit gewaarborgd door de Raad van Advies & Inspiratie: Moniek van Balen-Uijen, voormalig bestuurder uwoon, Rob Dekker, Voormalig bestuurder woonstichting Joost, Jaap van Dam, Voormalig bestuurder Kleurrijkwonen, Gerard van Bortel, Universitair docent aan de TU Delft & bestuurslid bij de Woonbond, Marja Elsinga, Hoogleraar Housing Institutions & Governance aan de TU Delft. Claudia Siewers, Directeur bestuurder bij Stichting Visitatie Woningcorporaties Nederland.    

**Sprekers: 

Katinka Baehr, Podcast/ programma en filmmaker, Elske Doets, Eigenaar/ Directeur bij Doets Reizen, Zeno Winkels,  Algemeen Directeur bij de Woonbond.

Algemene informatie

Klik op de onderstaande knop voor meer programma informatie en natuurlijk om aan te melden.